Osnivač i idejni tvorac Daishin Dojo-a je prof. dr Mladen Burazerović.

Rođen u Loznici a odrastao u Beogradu. Osnovnu školu kao i Gimnaziju, završio je u Beogradu. Studije fizioterapije završio je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, studije sporta i fizičkog vaspitanja na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu a studije menadžmenta organizacija na Fakultetu za poslovne studije i pravo.

Borilačkim veštinama se bavi od 2000. godine a trenerskim poslom od 2011. godine.

Trenutno je nosilac majstorskih zvanja u:

  • Aikibudou 6.DAN (crveno-beli pojas, zvanje Šihan)
  • Jujutsuu 6.DAN (crveno-beli pojas, zvanje Šihan)
  • Aikidou 5.DAN (crni pojas, zvanje Šidoin)
  • Kobudou 6.DAN (crveno-beli pojas, zvanje Šihan)

Pored vođenja Daishin Doja radi i na poziciji predsednika Svejapanske budo asocijacije kao i predsednika Nacionalne akademije rekreacije i sporta a od 2023. godine imenovan je i na pozicije u Međunarodnoj aikibudo federaciji AIF na mesto glavnog odgovornog trenera za tehnički razvoj aikibudo veštine sa zvanjem ShusekiShihan kao i na mesto potpredsednika Evropske aikibudo federacije čije je sedište u Rimu u Italiji.

Član je Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, Evropske kuće slavnih za borilačke veštine i sportove, Evropske, italijanske CSEN nacionalne organizacije.

Od 2017. godine nosi titulu samuraja i time je postao jedini samuraj na Balkanu a 2021. godine dobio je i Povelju počasnog građanina Američke države New Jersey.

2023. godine dodeljuje mu se posebna Zahvalnica za zasluge u sportu od grada Loznice. 

Kao akademski profesor angažovan je na Unilogos univerzitetu u SAD-u sa statusom internacionalnog profesora a u Srbiji je angažovan kao stručni saradnik na Visokoj školi Visan, Sportskoj akademiji Beograd i Fakultetu za sport i psihologiju TIMS.