Daishin Dojo | AJBA Academy ® je punopravni član All Japan Budo Association organizacije čije je sedište u Japanu i Srbiji jer je međunarodna organizacija sa dvodržavnim sedištem.

Daishin Dojo | AJBA Academy ® je jedan od osnivača All Japan Budo Association organizacije koja je uspela da u prvih 5 godina postojanja napravi ozbiljan rejting na svetskoj listi organizacija za borilačke veštine.

Daishin Dojo | AJBA Academy ® je od 2022. godine jedina priznata škola aikidoa od Shioda International Aikido Federation organizacije koja je pod patronatom porodice Shioda, inače čuvenog majstora Gozo Shiode koji je bio jedan od prvih učenika Morihea Ueshibe osnivača aikido veštine.

Sensei Mladen Burazerović nosilac je zvanja Shidoin i crnog pojasa 5.DAN izdatog od SIAF organizacije čiji je aktuelni predsednik Yasuhisa Shioda (sin Gozo Shiode). 

Daishin Dojo | AJBA Academy ® je od 2024. godine zvanično članica i zastupnik za KODO BUTOKU RENMEI organizaciju u Srbiji.

Kodo Butoku Renmei je međunarodna organizacija koja ima za cilj očuvanje japanske tradicije i samurajske kulturne i borilačke baštine.